DRUKWERK

• GRAFISCH ONTWERP

• DRUKWERKBEGELEIDING

Naast de uitgave van “De Nieuwe Lijn” zijn we tevens gespecialiseerd in het grafisch ontwerpen, het professioneel creëren en het begeleiden-naar-drukken van allerhande drukwerk.

Zelf drukken, dat doen wij niet. Wij zoeken de gepaste drukker die onze creaties met de beste zorgen kan uitvoeren. Wij leveren kant-en-klare bestanden zodat alles volgens uw en onze wensen kan worden uitgevoerd.

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een mooie folder, een aantrekkelijke mailing, een overzichtelijke catalogus,…? U zegt het maar, wij ontwerpen, creëren de volledige layout, maken de drukklare bestanden, laten drukken en leveren het perfect afgewerkte drukwerk bij U aan huis.

Wij creëren ook advertenties voor andere uitgevers.

“De Nieuwe Lijn” verschijnt één maal per maand, wij realiseren ons dat uw aankondiging net tussenin kan vallen. Maar ook dan kunt U op ons beroep doen… Wij adviseren U en ontwerpen voor U de advertentie die U in de stijl van “De Nieuwe Lijn” gewoon bent. We laten uw advertentie verschijnen bij een collega uitgever. Zo bent U ook bij hen zeker van een mooie advertentie en een perfecte uitvoering.